Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


säng

 

 

timmarna inuti

nyvaknad natt

 

i väntan

 

en söndag i sommaren

över naken kropp

är 

 

tankar ett täcke

i ordens tystnad

 

en stilla resa

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-29 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP