Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är tillägnad en mycket nära och kär vän


Augustimåne

 

Sommarnattens dofter förföriskt ljuva då augustimånens sken sveper om dig, varmt och kärleksfullt.

Den visar sin styrka och du dras lustfyllt med av dess kraft, augustimånen följer med dig på de vägar du väljer.

Den är din trognaste vän och finns hos dig för alltid, den vakar över dig så att du sover fridfullt om natten.

Den syns inte om dagen men finns med dig ändå, du kommer aldrig mer att vara ensam min käraste vän.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-29 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP