Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt poesin blomstra och beskriva den gren som representerar dig fritt!


Låt poesin blomstra och beskriva den gren som representerar

 

På valdagen jag röstar vad är bra för Sverige och mig. En valpropaganda utan dess like, det känns som på poeter.se eskalerar med grova påtryckningar, civilolydnad, förföljelser, och telefontrakasserier. Dörrknackningar av den otillåtna portkoden, Missbruk över post och portal!

  

 Svansen på varje hund viftar med riks val propaganda utan dess like, det känns som på poeter.se eskalerar påtryckningar bara med hotelser om vad ska man tycka och tro och göra på valdagen med exemplifiering från Anna och Kajafa. 

  • Jag avsky allt det och läser bara makthavarens indikationer, från nationella tidningar.
  • Jag vill inte låta mig påverkas av andras sjuka tankar drivna av konfliktintresset.

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/0EAQgo/moderater-har-sallskap-av-sd-langst-at-hoger

 

Det är önskvärt att landet och poeten blommar fritt och inte tävla med förspel i konkurrenter som på frisörens bordelsalongen.  

Jag ger upp allt detta och läser kaptenens anvisningar från nationella papper.
Jag vill inte bli påverkad av de andra människornas sjuka tankar, som orsakas av motstridiga intressen eller tankar som är kvar från forna tider, eller vill fortfarande somliga, jag glömmer vem är min biologiska fader?

Tyvärr nu är det förby den demokrati, Kennedy, Palme och Ceausecu propagerade, dem som ger lektioner i de demokrati är värsta fiender till det. 

Den svenska Sveriges kartan kommer att omstruktureras, kommuner kommer att smältas samman eller splittras eller försvinna och säljas för att överleva i en sort internationell federativ pakt och då kan du inte vara säker på att du gör det bra om du låter dig påverkas även av den närmaste, vågade poeten anonym eller närmaste anhörig.


Så allt detta sagt, ursäkta mig att jag inte kommer att läsa en eller fler av er för mer, förrän efter valet.
  Jag har redan en halv miljon läsare, så jag möter dem som inspirerar mig positivt och har hälsosamma, realistiska tankar.

Som regnet ger mirakel, som solen ger, sinnets lullig! men nu ska jag vara realistisk.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-29 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP