Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Bekräftelse ...

Vad behöver du frågade Klokhet

Jag behöver kärlek och trygghet

i överflöd svarade Osäkerhet

Gå ut och be om det viskade Klokhet

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP