Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom ådrorna





Du är poesi som rinner genom ådrorna
Ett skyfall över taket
Smattrar likt vapnet i en gränd där någon skjuts ner

(Döden omfamnar allt det som är vackert för då kan ingen stjäla det)

Jag övervintrar i min egen hjärna
Och låter tankarna skyddas
Borta är minnena av något jag glömt
Något som jag borde komma ihåg

(Kanske regnet som slår mot fönsterbrädan kan ge föda åt mitt längtande hjärta)

Du är minnen som pulserar i min ven
Ett avtryck i sanden
Grusas sönder likt drömmarna jag hade som barn, som aldrig slog in




Fri vers av Tess74
Läst 530 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-07-29 16:15



Bookmark and Share


  Onders
inget slår in. det är i alla fall gott att veta.
2019-05-06

  Lars Hedlin
Stark i känsla som berör starkt på djupet!
2018-08-08

  Levina Storåkern
Allting gör så ont. Fin text
2018-07-29

  Nils-Robert
Smärtsam dikt om minnen som man önskar vore vackra
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74