Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Paranormal or tvång taktik att dansa efter erövrarens pipa.

 
Vissa säger att vädret vapen som kontrollerar vädret inte existerar. Den här videon motsätter dem. Storm stannade vid gränsen mellan två stater
 
Publicerad för 1 minut sedan av mig den 29 juli, 2018  händelser demonstration 2016-12-07 min översättning från Science Mister.
 
 
 
 
 
 

Det sägs att vädervapnen "inte existerar", men här är en storm som kommer från Syrien till Israel och stoppar vid gränsen mellan de två staterna. Bilderna publicerades online på Israel News Online-kanalen.
Ibland behöver de israeliska soldaterna inte använda sina vapen för att försvara sitt land mot hot som kommer från angränsande Syrien. En mystisk kraft finns där.
Israels soldater sköt en våldsam storm från Syrien och närmade sig den israeliska gränsen med ett imponerande bråk. Men till allas stupefaction passerade stormen inte gränsen mot Israel. Det var ett hinder mellan ISIS och Israel.

Det var ett imponerande ögonblick för många soldater som bestämde sig för att skjuta denna "mirakel" live, skriver yogaesoteric.net.


Miljömodifieringsmetoder (ENMOD) för militär användning utgör i nuvarande sammanhang det ultimata massförstörelsevapen. "Meteorologiska vapen" är det ultimata vapnet av massförstörelse, med potential att destabilisera fiendens ekosystem, förstöra sitt jordbruk, avaktivera kommunikationsnät.
Ironiskt nog säger Pentagon att man officiellt erkänner sin förmåga att förändra jordens väder för militära ändamål, säger att det går med ansträngningar att studera effekterna av den globala uppvärmningen.
I hans studie nämns inget ord om hans huvudsakliga meteorologiska krigsprogram: HAARP, baserat i Gokona, Alska, gemensamt förvaltat av American Air Force och American Navy.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-29 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP