Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

introvert kärleksdeklaration

mot ett annat hjärtas kvalmiga durdunk
sökte jag boning medan drömmarna kreverade
en cerebral motståndsfanfar utan avsändare
på ständig flykt inåt, mot kärnan av dess negation
jag vill inte dit, det är allt jag vill

ett hem så ljuvligt statiskt
vilken lockande chimär av stiltje!
men inget står still
därför söker jag inte mer
än en rastplats undan stormen

Som en sista motståndshandling
spatserar jag makligt på motorvägen
och viskar åt den värld som vrålar
ni får klara er utan mig
jag har gått i exil




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-29 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt