Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle du göra om imorgon inte fanns?


Min sista dag

Skulle imorgon inte finnas

Valde jag min sista dag


Springa barfota i skogen

Strunta i rivmärken och skav


Klättra uppför klippor

Ryggen fri, utan rep


Ropa rakt ut

Följa ekot mellan husen


Ta din hand

Dansa vår vals


Kyssa min nästes kind

Min fiende skulle få kärleksbrev


Men min sista dag dröjer

Och därför är allt som vanligt




Fri vers (Prosapoesi) av GG
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-29 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir många måsten, just den dagen!
2021-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man borde kanske leva som om alla dagar var den sista...men det är kanske ändå bättre att planera för framtiden, trots allt...tänkvärt...
2018-09-26

  Erik Gefvert
Mmmm... Underbar text!
2018-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

GG