Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sat ofta och speglade sig ner i det djupa vattnet på bryggan, hon tänkte, jag är inget att ha.


Hon var inget att ha.

Vattnet var mörkt och djupt.

Det enda Som fanns
Att älska var Mörker.
Hon hade släktingar, vänner, familj
Men Ändå var hon och kände sig,
inte älskad.
Mörkret var hennes vän. spegelbilden på
Flickan i vattnet viste till och med det.
Hon var bara inget att ha.
inte ens hennes egna skugga kunde
formas efter ett sådant
Monster. Ett monster som hon.
Hon som ingen ville ha.










Fri vers (Fri form) av Eve Maria
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-29 22:40



Bookmark and Share


  danne //
Fint skrivet.
2018-07-31

  Ex¤animo
Sorgsamt och vackert ?
2018-07-31

  Ex¤animo
Sorgsamt och vackert ?
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria