Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Betrakta något behöver inte kosta i ord alla gånger, en inre skatt möjligtvis som ibland ger avkastning åt omgivningen.


Tystnad, lugn eller ro

Det är egentligen skönt att inte ha något alls att säga visa dagar;
För då är man lycklig och fri.
Att bara vakna upp fri från allt, ovetande vad nästa blad innehåller.
Bladet finns utanför, på ängen, i skogen, i boken.
Kan hända det finns en poäng.




Prosa av danne //
Läst 724 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-07-30 10:08



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Just så! Bara vara lycklig och fri - inte dumt alls!
Släppa taget och få igång flödet...

Good!
2018-09-14

  morgonstjärna VIP
jag såg din text under den skira akvarellen och visst är det så
en inre skatt ger avkastning åt omgivningen.

kärleken blir större när vi delar den.
fint uttryckt
fina filosofiska funderingar
2018-09-07

  MALVAA VIP
frihet har man alltid längtat efter speciellt när man vill befrias från andras tryck
2018-09-03

  morgonstjärna VIP
verkligen en skatt finns oupptäckt i nuet varje stund tills vi fångar den i handen. :)
2018-09-02

  bumerang

”Kosta i ord”
”Inre skatt”
Ser dessa som två motpoler
i din text.
Och just där säger de mig nåt viktigt.
Som jag tar till mig som en gåva.
Tack.
2018-08-12

  Chawa VIP
Tänkvärd insiktsfull text och skön levnadsregel att då och då hämta livsglädje ifrån.
2018-08-11

  mare VIP
Så tänkvärd
gillar mycket
sparar
2018-08-03

  SatansSon
javisst är det så. men faror lurar därute i verkligheten.
2018-07-31

  WyS VIP
Det är också min känsla!
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //