Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTSLAGENS MUSIK

 

Jämte varandra

tätt intill

 

din hand strök

över bleknande ärr

 

kyssen på min panna

slätade ut bekymmer

 

mitt huvud vilade

på ditt bröst

 

jag lyssnade till

hjärtslagens musik

 

och lade mitt liv

i dina trygga händer

 

för alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-09 17:57



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mjukt och fint och skönt att få ligga i en famn och känna det så. Bli helad.
2018-08-14

  DavidM VIP
Ömt och elegant skriftat.
2018-08-11

    ej medlem längre
Jag gillar hur du med till synes enkla medel skapar stor känsla. Du skildrar en djup och renhjärtad kärlek som man måste vara lyckligt lottad för att få uppleva. Jag vet vad du talar om....
2018-08-11

  M.Eta
Alltid skönt med närhet till någon man tycker mycket om. Fin beskrivning.
2018-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt skaldat om att känna sig trygg och lägga sitt liv i en annans människas händer!
2018-08-10

  Niliboy
Hjärtlung å Hälsans stig, kom jag att tänka på!
2018-08-10

  Fulbergarn
Skönt med små medel
2018-08-09

  Poeten Salvador VIP
Lyckad slutkläm
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP