Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar

 

När det är så här djävulskt varmt och kvalmigt och solen steker och gassar, så brukar jag göra som min Farfar.
Han tog sej en rejäl jävla AVRIVARE i en halvtimme i ett badkar med isvatten.
I med dej pojkvasker och visa att du är en KARL för helvete. Din far och mor klemar med dej. Du har det för lätt. Då brukade jag kontra med frågan varför Farmor lämnade honom. När jag satt i vår SAAB V4, och vi skulle åka hem, brukade jag fråga det.
Farfar sprang efter bilen och gormade.
Han sjöng alltid Taube vackert. Innan han blev för full, och började lipa.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-30 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP