Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

När jag ser mig själv i spegeln så ser

jag ett barn som undrar: Varför?




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-30 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP