Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etsar dig i sen ånger

det skrapar längs minnet

...ilar längs den pulserande åtrån

din distans 

min tystnad 

min disciplin 

det beskedliga

min ofrivilliga reflexion

Vad gör du där borta?

När du borde vara här.

 

skall det för alltid vara en tilldragande distans

nonchalamt förenar sorgen och lyckan oss

jag är sol

du är vind

jag är glädje

..du

du är sorg.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-21 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP