Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända

du lever som larv
kanske till och med två år

sen, en sommardag när tiden är mogen
blir du slända och lever bara en dag

denna dag ägnas uteslutande åt fortplantning
jag undrar om du är lycklig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-30 23:38



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
:D
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP