Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du min älskade

jag inbillar mig att vi är där

dagarnas universum pendlar fritt

i vår euforiska sfär

dit du tar mig

andligt

spirituellt

jag saknar dig som ojämna hjärtslag

Var är du min älskade

Varför är du alltid borta? 

Inte här? Inte nu?

Alltid påväg...dit jag inte är...

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-10 09:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det verkar vara den ouppnåeliga kärleken som spökar.

Fin formulerat .
2018-08-10

  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-10

  morgonstjärna VIP
håller tummarna för att han kommer
omedelbart bums. en sån bön kan han inte motstå

varm kram
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP