Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara inte

 

 

 

 

på kanten

 

dröjer jag mig kvar längre

 

ännu mycket

l

ä

n

g

r

e

men

bråddjupen skrämmer mig

alltid

 

vågar bara

inte

blicka bakåt neråt

hängande

på avsatsen utanför

en

avgrund

 

borta nu

s

e

n

a

r

e

lärde jag

oss

darrande skräckslagna denna

avionik

 

tack himmel

för alla brännande

smä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä ä r tor

muy bien

 

jag vill bara inte

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-31 02:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    glasa VIP
om jag är ett litet levande
livsfjun
och

så hänger jag i

rubrikens sista bokstav
i e:ets avsats
underhäng...

som din dikt
skriver sig

klamrande höjdskräckssvindel
när jag blickar bakåt
neråt

men jag läser mig modigt neråt bokstav för bokstav

och till sist är jag nere
i avgrundens bottenravin
och
där speglar sig rubriken, igen,
i fast bärande mark under mina läsarfötter

läsningen var hisnande i höjd och djup och så väl värd modet och mödan

snyggt hög
panoramautsikt utblick
smärterfarenhetsdjup viktig i känslan "jag vill bara inte"

upps, får man skriva så lång kommentar / men dikten inspirerade så massor
2018-08-09

    ej medlem längre
Som du berör! Känslan är fångad på pricken. Man kan riktigt känna hur de där djupen drar i en underifrån och man hissnar. Smärta har något att lära oss, men man kan verkligen fråga sig hur mycket man kan ta emot.
2018-07-31

  Spik
läskigt bra, blir höjdrädd
nytt ord för mig avionik :)
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP