Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen, nu regnar det!

Som jag och flera med mig har väntat på detta regn.
Nu forsar det utefter gatorna.
Fönstren sköljs rena från damm.

Tar på mig gummistövlarna och gå ut, spänner upp paraplyn.
Så skönt, en helt annan luft. Har mått så dåligt av denna ihållande värmebölja.
En del tål det, en del inte.

Det är fortfarande varmt och kvavt.
Men imorgon går vi in i augusti.
Så vi har ännu en bit kvar av sommaren!

Sjunger; raindrops keep falling on my head!
I,am singing in the rain!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-31 10:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det låter härligt med regn, vi väntar och väntar!
2018-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Jag blev väldigt glad när regnet äntligen föll här.
Hoppas det kommer mer. Och åska.
Men jag längtar till hösten.
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP