Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Jag saknade dig när jag somnade
inatt och när jag vaknade imorse.

Tänkte på hur fin du är när du
somnar innan mig och lägger din
ena hand över min rygg.

Som att du i sömnen säger,
"Stanna här hos mig, vi drömmer
tillsammans."




Fri vers av Assia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-31 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP