Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - storspoven ropar



storspoven ropar
höstens första förebud
men ännu sommar




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-31 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varje förkunnare av höst och svalka är efterlängtad. Hör dess läte inombords.
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP