Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Tuppsmolk i semestersämjan av Sefarage


Jimmy, jag är lika fin som du

Jimmy Jimmy var du på väg
med ditt snack om ättelägg
jag är lika fin som du,
min hud är svart och fin
lika fin som din.
Jag är smart och klok
och blir inte till något ok
det skall du veta
att mig kan du inte reta
för jag är smarte än du
när du tjafsar din politik
är jag berömd och rik
du kan sitta på häcken
och skita i ditt bäcken
för det skiter jag i
jag är ung stark och fri




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP