Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt slut.

jag skriker obs, rödljus, varning
du väjer inte, hör inte alls
när jag säger att jag är farlig nu,
men bara för mig själv

du svarar ingenting,
följer mig inte ens
med blicken, och inom mig ekar det
av tomhet
jag får lust att hänga mig
(mest för att du inte tror att jag kan)




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-31 18:40



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT !!!
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver