Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Landskap

Ingen vill ligga så -
med ögon och läppar,
kullar och sänkor, av halm,
lövlöst för vinden som en björkdunge,
vitt övergivna stammar, som korall

Täcket har glidit av, vattnet är slut i glaset
- här, vi ska räcka dig

havet och
ett dansgolv
av krinoliner att sänka i havet
som koraller kanske
kommer att
slingra sig kring - här,

vi ska hämta

Rapaälvens delta,

vila vid din fotända - här

Vi har bara
dig




Fri vers av omobulle
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle