Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tränypan


tränypan
klädnypan av trä
är den som håller
dom tvättade
plaggen på plats
så att vinden kan vagga
doft i dom

signalerar på håll
att här bor barn

människor är alltid
barn till nån

vi går till den gamla
tränypan när vi
hänger upp våra
röda oranga gula
gröna blå och gredelina
förhoppningar
drypande våta på strecket




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-31 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm