Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dina ord

”det är dina ord
som klär av mig”,
viskade hon

”det är dina ord
som lägger mig på rygg,
som särar mina ben”

”men var tyst nu
och kom till mig –
stilla min kropps hunger
och släck min törst”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-01 17:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
He he jäpp, mindre snack och mera verkstad!
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP