Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig!

Jag kan inte sova utan dig!
Vrider och vänder på mig men kommer inte till ro.
Katten ligger bredvid och jag andas in hans doft.
Den brukar lugna ner mig men inte ikväll.
Det hjälper inte hur mycket jag än drar in den mjuka doften.
Inatt är jag desperat.

Jag behöver dig!

Åh så jag behöver dig!

Du!

Min älskade kylklamp!




Fri vers av Örnflickan
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan