Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godnattkramar



Att leva i glädje
är att gå klädd i sol
känna solvindens fägring
lyckan lyser i vårt öga
som smaragd
friden sitter och skriver
under björkregnets valv
som daggen faller våra ord
över Gud gröna jord
Hoppas du mår bra
tänker på dig


Kärleksfulla kramar >3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-08-01 00:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Blir glad du mår bra kram
2021-12-01

  morgonstjärna VIP
tack ibland slokar jag litet, tack för du vattnar blomman kram <3
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP