Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vissa är livet

För vissa är livet
en hobby

För vissa är livet
en passion

För vissa är livet
det som händer

För vissa är livet
det som dom gör

För vissa är livet
en transportsträcka

...mellan början och slutet

För vissa är livet
en *~GÅVA~*

som bara kan ägas
här och idag

För vissa är livet
alldeles för lite

För vissa är livet



m e r än A L L T




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-22 12:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fniss åt transportsträckan. men dikten var filosofiskt fin
2018-08-23

  Larz Gustafsson VIP
För vissa är livet en transportsträcka mellan helgerna.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman