Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasnojarsk Limerick

Krasnojarsk Limerick

A horny girl from Krasnojars
Loving elderly men and cars
When her bottom goes wild
Men feel great like Rotchild
Her wet can even turn off stars




Bunden vers (Limerick) av Gunnar Barkenhammar
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar