Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är evig, men föremålet för dess låga kan variera.

Vissa män har en tendens att likt bina flyga från blomma till blomma

Vilka egenskaper har dessa män som starkt attraherar kvinnor ?

Har de någon speciell gen eller egenskap som apellerar till kvinnor ?

Eller är det så att de här männen har en egenskap som gör att de hittar kvinnor 

som sammanfaller med deras stora kåthetsbehov




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2018-08-01 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP