Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skägg

Det är lustigt att se

att män som skällt så mycket 

om talibaner

nu har börjat anlägga helskägg

så att de själva nu ser ut som talibaner




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-01 12:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bockar som bockar?
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP