Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinspoet

 

Lejonhjärtad och berusad

blir jag ärlig och uppriktig mot mig själv.

Och fastän jag blöder inuti

så höjer jag en skål mot karaffen mittemot.

 

En skål för det jag ångrar 

att jag aldrig gjort, 

och en för det jag ångrar

och inte kan få ogjort nu. 

 

En skål för att glömma,

och en skål för att minnas. 

För allt jag sagt och glömt 

och det jag aldrig sa.

 

Jag ville leva som en libertin

utan bitterhet och begränsningar.

Såg på mitt liv som om det vore en samling,

poesi och en karaff med vin.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-06 21:54



Bookmark and Share


  Mike
Lysande skrivet! En underbar rytm. Poesi och en karaff med vin känns självklart!
2018-10-12

  aol
Just såsom man kan tänka när drömmarna dyker i skimrande vin,
2018-08-09

  Lars Hedlin
Härligt framfört!
2018-08-08

    ej medlem längre
Lysande, som oftast.. Skön rytmik och sinnliga formuleringar..
2018-08-07

  Tomas Karlsson VIP
Poesi och rödvin är en bra kombination.

Skål för den! :-)
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP