Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandad kompott

Det är alltför lätt

att blanda ihop begreppen i ett äktenskap

Kärlek, ömhet, tacksamhet, hjälpsamhet ...

Ett äktenskap bör vara som en välkomponerad middag

Alla delar ska harmoniera

och vara rätt saltade och kryddade




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 13:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ett tillägg som jag tycker är en viktig ingrediens, ja den allra viktigaste är ärlighet!
Ty annars har inte de andra ingredienserna du nämner någon egentlig betydelse, då kan det lika väl vara påklistrat i en relation.
Men annars fint komponerat. :)
2018-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett mycket bra recept!
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP