Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår gick jag omkring och log.

Igår gick
jag omkring
och log
för att se
om det
hade någon
påverkan
på de där
missnöjda
mungiporna
som hänger
långt ner i
knävecken
vet inte
vad de
mer strävar efter
än det
de redan har
missnöjda ändå
bortskämda kanske
ett ögonblicks lycka
ger ingen långvarig lycka

Igår gick
jag omkring
och log
men där
var ingen
som blev
gladare
för det.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-01 13:44



Bookmark and Share


    snöö
Fast jag tycker nog att om man ler får man flera leende tillbaka, än om man ser sur ut. Och ett endaste leende kan göra någon annan glad ibland.
Din text väcker olika tankar. Bra!
2018-08-05

  Mfredrik VIP
Det tror jag, eller vet
2018-08-03

  Hopplös själ
Du får fortsätta träna ;)
Kanske dyker muntergökarna upp i träden till slut när de blir vana vid din nya uppsyn!?
2018-08-01

    ej medlem längre
Folk är som dom är.
Tyvärr. Bortskämda.

2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter