Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så varmt

 

Jag vrider och vänder men tröjan klibbar
jag stånkar och stönar behöver mer luft
tror att vädret just nu med mig dribblar
känner det räcker nu börjar det bli tufft

Jag älskar solen, och värmen likaså
fast nu måste jag säga att DET RÄCKER
kan inte längre under bar himmel gå
utan att solen mig sakta knäcker

Ge mig lite vatten.............




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-01 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP