Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Taliban betyder student

Han rättar till henne,
skyler, täcker för
-Du är väl inte taliban?
Frågar hon med ett leende leende
-Taliban betyder student, vi kan alla behöva mer kunskap
-Du svarar inte på min fråga
Hon söker hans blick
Hans blick söker ingenting
-Frågor leder till frågor det är svaren som intresserar mig du borde inte visa så mycket av dig det är billigt gratis förstår du?
Hon svarar inte för det skulle vara ännu en fråga




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 16:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant Skrivelse!
som uppväckte ett "liknande"
Minne om en religiös bror som
Skulle bemästra sin syster
Här i Sverige!
Men som fick skarpt mothugg
Både av lika som oliktänkande



2018-08-01

  Larz Gustafsson VIP
De var inga sanna kristna, Öknens Ros.
Försök inte.
Prostitution borde totalförbjudas.
Feminister som försvarar prostitution lever i dubbelmoral.
2018-08-01

  Öknens Ros VIP
De första bordellerna uppfördes av religiösa män, det om något är väl skäl att förfasa sig över.
2018-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Varför klär sig många svenska kvinnor och flickor som horor?
Har man inget att sälja ska man inte skylta.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP