Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


återfödelse

 

himmelska tårar faller
mot den törstande jorden
som dricker med ögonen öppna
varje droppe liv
fuktar läpparna
fyller längtande hjärtat
som ropat så länge
långsamt spirar skärvorna
mot ljuset
av gråten




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 605 gånger
Publicerad 2018-08-01 22:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP