Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges nya demokratiska rakblad

 

Den bästa grogrunden för terrorism
föds när vissa medborgare lever enbart i negativism
I Sverige ut-försäkrar vi idag till och med allvarligt sjuka människor
tvingar dem till ett liv i hemlöshet och trasiga skor

När ingenting, värt att leva för, finns kvar
är frågan om alla självmant, självdör, med rumpan bar
Eller blir några vansinnigt arga 
om-programmerade till elaka vargar

I nöden finns ingen lag
men alla i nöd är inte svag
Några enstaka oskyldiga, ser en rättvis hämnd som utväg
och om vi behandlar just dessa starka oskyldiga som kräk

Det är då, vi i vårt demokratiska svek
fött galna regler som rättvis etik med vår demokratiska lek
Första beviset såg vi i Trollhättan
finns det inte någon som vill stoppa den härdsmältan

Ser ni inte vad jag ser
vad vi framkallar här i Sverige
Eller tillåter ni er rösta, för en än mer, egoistiskt äcklig atmosfär
akta dig, snart är det någon som skär av just din artär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-01 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hitler hade samma strategi.
Och eutanasi tillämpar vi ju redan i Sverige.
2018-08-01

    ej medlem längre
Det är ett medvetet spel av politikerna att på ett smidigt sätt göra sig av med dem de inte har nytta av. Sjuka får inte kosta något. Vad som är än märkligare är att vi som har allt vi behöver vägrar se våra sjuka medmänniskor!
2018-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag röstar inte alls.
2018-08-01

  Öknens Ros VIP
Viktigt budskap!
2018-08-01

  Öknens Ros VIP
Viktigt budskap!
2018-08-01

  morgonstjärna VIP
:) den var bra och viktig om böldpesten
i Svenska demokratin ?
det är dags nu
det är hög tid nu att tänka till
vilket samhälle vi vill ha

det är vår tid nu dags att inte tiga still
inga soffliggarfasoner
klaga går ju an om vi röstat åt pipan

ta var på vår demokrati !

bra rim även
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP