Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRILLMÄSTARE - limerick

En superegoist i Rapport

tyckte grillförbud skulle bort

kränkte integritet

i brandrisken han sket

hänsyn inget för en man av hans sort




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-02 17:53



Bookmark and Share


  Niliboy
Kläm åt dom, Fy bubblan för dessa!
2018-08-04

    ej medlem längre
Vad gör det om man råkar elda upp några hektar skog och några bostäder, man fick i alla fall äta en god biff innan. Idag kan man bli kränkt över allting. Tyvärr kan det få explosiva konsekvenser för omgivningen. Lite udd i din text, vilket gillas.
2018-08-02

  Öknens Ros VIP
Det finns något som heter ansvar och respekt , något som saknas hos vissa.
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Att grilla är nödvändigt, tyckte många på campingen, packade ihop för att köra hem, krävde pengarna tillbaka!
Tvi, tvi!
Ersättning uteblev.
2018-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Flera Räddningstjänster var nedringda av människor som ville ha dispens att få grilla. Solidaritet var tydligen inte aktuellt.
2018-08-02

  M.Eta
Man blir förvånad hur oförståndiga enkel är.
2018-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Osolidariska svin.
2018-08-02

  Poeten Salvador VIP
Finns det många sådana?
2018-08-02

  Fulbergarn
ja de verkar vara vanligt förekommande!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP