Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM ETT LOCK ÖVER NEJDEN



Värmen
som ett lock över nejden
trycker

skogens träd
orörliga
törstar efter vatten

ringduvan
tystnat
sitter stilla på sin gren

löven
åldrade i förtid
släpper fästet

värmen dallrar
ingen vindil
stillheten total



© Palett




Fri vers av Palett
Läst 489 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-08-01 17:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan, men tänk så fort man glömmer...fint...
2018-09-26

  aol
Stark berörande text,
2018-08-29

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2018-08-26

  överlevaren VIP
Bra skildrat...
2018-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är en vedervärdig (väder-värdig) och avskyvärd situation.
Jag hatar verkligen sommaren 2018
I oktober ska jag jubla.
2018-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Du målar naturens tavla med dina vackra ord. Och fotot därtill är helt perfekt.
2018-08-01

  Kattfot
Målande, stramt och vackert skrivet.
Fint foto där torkan ger en känsla av höst.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett