Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

oumbärlig är dagens vackra ljus

du pratar om skuggor

jag pratar om liv

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-05 10:51



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag älskar dig
oumbärlig är dagens vackra ljus
då du lyser upp i var man hus
Du pratar om skuggor medan jag
pratar om solsken och liv...

Kram på dig, Songbird

:-)
2018-08-10

  morgonstjärna VIP
utan skuggor inget ljus
utan ljus inget liv
livet är ljus och skugga
det är bara så. alla dagar är inte blå
då man finner en liten vingad vän bakom gardinen torkad ut
blir vi inte ledsen
ser skuggorna då

vacker dikt.


2018-08-05

  aol
Bra men ska det stå oubärlig
2018-08-05

  Viksten
Mycket vackert
2018-08-05

  M.A.J.R
Väldigt fint diktat
2018-08-05

  aol
Så fint skaldat, en fråga ska det stå oumbärlig,
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP