Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

du platsar perfekt i alla mina inre djup

ändå håller jag dig utanpå

du pratar om skuggor

jag pratar om ljus

 

vad du vill med något avigt 

vet bara rätan

vi har fiskat

du fick napp

på en mindre yta

 

du sade ett år

jag ombestömmer mig i tystnad med evigt

Det är så mycket annat som inte är vi

eller en svunnen tid

 

du hittar alla punkter...7.

du kan inte längre äta min själ

jag ger dig bitar av det jag  ser 

att du behöver kärlek gör du

 

Rikedomen. Rädd för ensamheten. 

Håll ut. Gå inte ner dig mer nu.

Vänd skutan åt din styrka

Jag älskar dig min kära vän

 

Snälla. Ta dig ur ditt mörker. 

Du kan. Du måste.

Jag vill inte se dig sådan här. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP