Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBJUD RÖKNINGEN

Det måste vara en styggelse att röka som ung förälder och låta sitt barn inandas dessa otrevliga substanser. Passiv rökning är ju väldigt farligt.
Om barnet skulle utsättas för andra faror är jag säker på att alarmknappen kom fram.
Det finns så mycket information om att rökning är skadligt. Varför tar man inte åt sig av detta?
Jag är av den övertygelsen att cigaretter borde klassas som narkotika.
De ämnen man drar i sig är ju inte bara skadliga för den som röker utan även för de som inte röker.
Att man inte kan utnyttja sin balkong eller uteplats för att några röker är ju absolut inte klokt. Varför man står framför affärerna och bolmar är också något som jag inte riktigt förstår?
Jag hoppas att en lag kommer som gör det förbjudet att stå och röka vid affärernas dörrar.
Det går att sluta röka. Eftersom jag gjorde det för 50 år sedan så kan alla göra det.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj