Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äcklet

rädslan över att möta dig klädd i någon annans hud
får mitt hjärta att slå hårdare än någonsin nu minns
jag knappt vad jag heter men ditt namn dyker alltid
upp i mina dikter och jag får inte ut dig ur systemet

förr lindade jag in varje ord om dig i bomull men du
lade ord i mun på mig snart blev jag bara hora eller
ljungfru mitt namn blev irrelevant i din fantasivärld
från vilken jag känner mig skakad men inte saknar

man kan inte bikta sig fri från alla synder minns nu
hur viskningarna bakom din krökta rygg avfärdades
tills jag vaknade och såg djävulen i dem blå ögonen
jag en gång älskade en gång älskade jag en älskade




Fri vers av Systertusen
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen