Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt till framtiden

Tårarna stockar sig
I halsen
Bakom ögonen
I ögonen
Är det tungt och trött
Känslorna vill löpa amok
Hjärnan pratar förnuft

Lugn. Lugn.

Så jag går och lägger mig.
Låter sömnen ta mig ytterligare en dag framåt i tiden.




Fri vers av Örnflickan
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-01 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan