Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck cancer


naken


kvällen mörknar
spindeln i blomman utanför sover
mätt på värme och utsuget bi

inne dansar nattfjärilen
i golvlampans sken
det surrar från en kylande apparat

en halvdrucken öl är ljummen
en döskalle pryder burken
kvinnan i soffan är naken och varm

hon vill dansa som fjärilen
kvällen är svart
kvinnan dansar i månens sken

kvinnan dansar naken och varm
saknar en bit av sin gungande barm















Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-01 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP