Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslagen ekar i natten

Nattens mörker döljer.
Den som så många nu sörjer.
En fjäril så vacker och glad.
Har nu ofrivilligt fått vända sitt blad.

Vingslagen ekar över de du berört.
Vi tagna över det vi hört.
Att ännu en fjäril nu lämnat livet.
Det känns helt uppgivet.

När nattens mörker skingrats.
Kan vi snart också finna.
En mening i det som skett.

En fjäril färggrann och klar.
Sina vingar över himlen far.
Dess nära de lämnas kvar.
De nu minnen med dig har.







Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-02 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.