Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till svalare tider

Ensam i natten.
Jag önskar vatten.

Droppar klara som glas
Att få slut på denna varma fas.

Ensam och vaken.
Här ligger man naken.

Maskin ger fläktande vindar.
Man önskar att regn snart kommer som kan lindra.

Alla bördor blir tyngre att bära.
När det är för varmt att alltid vara nära.

En brinnande törst av vätska vi har.
Om inget snart kommer dör allt som finns kvar.




Bunden vers av Sandra Dahlberg
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-02 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.