Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Hård och kall,
Skavanker ses över allt.

Att endast ensam vara bäst.
Gör inte livet till en fest.

Ord som förgör.
Vänskaper dör.

Döma all på förhand.
Ger Ingen utsträckt hand.

Tagga ner och le.
Ge från det inre och se.

Vänskap ska inte tas för givet.
Vänskap på godhet varar för livet.




Bunden vers av Sandra Dahlberg
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-02 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.