Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

Du ger mig allt.
Du håller mig varm när det är kallt.
Du finner min styrka när jag är svag.
Du hjälper mig finna min väg när jag får många val.

Din godhet värmer min själ.
Din vänskap gör mig hel.
Din styrka ger mig hopp.
Din kärlek ger mig liv.

Min kära du är mitt allt.

Ta mig i din famn.
Smek mig med din hand.
Viska i mitt öra.
Du får mig förföra.

Lek med mina sinnen.
Dela mina minnen.
Lyssnar på dina ord.
Min kärlek till dig är stor.

Vandra med din hand i min.
Famna mig jag är din.
Vårda våra drömmar.
Inget kan slita upp våra sömmar.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-02 03:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vacker kärlek.
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.